Jornades Gastronòmiques de l'Olla i la Caldera. Cuina romana.

Divendres, 21 de març de 2014

Del 15 de març al 6 d’abril, els restaurants de Caldes ens ofereixen els  seus menús "romans" a 20 €

Del 15 de març al 6 d’abril, els restaurants de Caldes ens ofereixen les seves propostes gastronòmiques del programa Fem bullir l’olla amb  els menús a 20 € (pa, vi, aigua, cafè i iva inclòs):

Burg & Gintònic
Tel. 93 865 41 00
Amanida termal
La nostra burg especial romana
Pastís de nous

Cafè del Centre Cooperativa
Tel. 625 807 490
Amanida d’escarola i llegums amb formatge marinat amb herbes romanes i vinagreta d’olives
Melós de vedella amb vi negre i raïm i pols de verdures ecològiques
Brownie de panses i nous amb gelat de llet i mel amb pebre negre

Càmping El Pasqualet
Tel. 93 865 46 95
Timbal de bolets amb salsa de ceps
Garró de pernil rostit amb castanyes i naps
Formatge amb codony i fruits secs

El Remei
Tel. 93 865 00 02
Sopa de llegums
Garró de porc amb olives i poma
Pastís de formatge

Hotel Balneari Broquetas
Tel. 93 865 01 00
Mosaic d’amanides amb formatge de cabra i vinagreta
Jarret de vedella amb salsa
Macedònia de fruites amb xerès

Hotel Balneari Termes Victòria
Tel. 93 865 01 50
Crema de llenties i castanyes
Porc senglar estofat amb dàtils i nous
Mató amb melmelada de tomàquet i farigola

La Rectoria
Tel. 93 865 01 97
Tast de vi calent amb mel
Cigrons amanits a l’estil romà
Pollastre amb reducció d’herbes, dàtils i mel
Pastís de codony amb formatge fresc, poma i mel

Na Madrona
Tel. 93 862 68 31
Crema de verdures amb cereals torrats i oli d’oliva
Pollastre amb figues
Iogurt natural amb mel i fruits secs

Robert de Nola
Tel. 93 865 40 47
Bucellatum
Verat escabetxat
Bacallà amb mel
Sopa de bolets amb castanyes, farigola i romaní
Lluç fumat de manera tradicional amb carbassa
Estofat de porc amb fruites
Iogurt amb gel
Hidromel i vi d’espècies

Rosset
Tel. 93 865 35 31
Sopa de farigola del Farell
Senglar amb naps
Mató de Caldes amb mel i nous

Darrera actualització: 21.03.2014 | 14:50