Del 15 de març al 6 d’abril, els restaurants de Caldes ens ofereixen els seus menús "romans" a 20 €
Del 15 de març al 6 d’abril, els restaurants de Caldes ens ofereixen les seves propostes gastronòmiques del programa Fem bullir l’olla amb els menús a 20 € (pa, vi, aigua, cafè i iva inclòs):
Burg & GintònicTel. 93 865 41 00Amanida termalLa nostra burg especial romanaPastís de nous
Cafè del Centre CooperativaTel. 625 807 490Amanida d’escarola i llegums amb formatge marinat amb herbes romanes i vinagreta d’olivesMelós de vedella amb vi negre i raïm i pols de verdures ecològiquesBrownie de panses i nous amb gelat de llet i mel amb pebre negre
Càmping El PasqualetTel. 93 865 46 95Timbal de bolets amb salsa de cepsGarró de pernil rostit amb castanyes i napsFormatge amb codony i fruits secs
El RemeiTel. 93 865 00 02Sopa de llegumsGarró de porc amb olives i pomaPastís de formatge
Hotel Balneari BroquetasTel. 93 865 01 00Mosaic d’amanides amb formatge de cabra i vinagretaJarret de vedella amb salsaMacedònia de fruites amb xerès
Hotel Balneari Termes VictòriaTel. 93 865 01 50Crema de llenties i castanyesPorc senglar estofat amb dàtils i nousMató amb melmelada de tomàquet i farigola
La RectoriaTel. 93 865 01 97Tast de vi calent amb melCigrons amanits a l’estil romàPollastre amb reducció d’herbes, dàtils i melPastís de codony amb formatge fresc, poma i mel
Na MadronaTel. 93 862 68 31Crema de verdures amb cereals torrats i oli d’olivaPollastre amb figuesIogurt natural amb mel i fruits secs
Robert de NolaTel. 93 865 40 47BucellatumVerat escabetxatBacallà amb melSopa de bolets amb castanyes, farigola i romaníLluç fumat de manera tradicional amb carbassaEstofat de porc amb fruitesIogurt amb gelHidromel i vi d’espècies
RossetTel. 93 865 35 31Sopa de farigola del FarellSenglar amb napsMató de Caldes amb mel i nous