JOAC virtual: Jornades d’orientació acadèmica entre joves

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 14:02

L’Espai Jove El Toc i Aire EC organitza les Jornades d’orientació acadèmica adreçades a alumnes de segon de Batxillerat i quart d’ESO, aquesta vegada de manera virtual. Es faran del 14 al 15 de maig a les xarxes de l’Espai Jove El Toc. Accediu a la jornada en aquests enllaços https://linktr.ee/EspaiJoveElToc https://joacvirtual2020.blogspot.com/

 

L’Espai Jove El Toc i Aire EC organitzen aquest any, unes jornades d’orientació acadèmica diferents, informals, properes i directes. Aquesta vegada les professionals d’orientació són les joves voluntàries. Joves orientant a joves.

L’alumnat de Batxillerat i de l’ESO podrà sentir de primera mà com són els estudis relacionats amb les professions que s’estan plantejant. Aquestes jornades no pretenen substituir l’orientació que ja reben dels professionals, personal docents i centres educatius sinó donar una altra informació des de la convicció que les joves voluntàries són uns referents necessaris.

S’exposaran els Plafons Informatius de Fira Guia’t que ens situaran en un marc teòric els itineraris i recursos formatius i ocupacionals per les joves.

Joves voluntàries que cursen diferents estudis gravaran un vídeo o àudio responent aquestes 5 preguntes:

1. QUI SOC? Presentació

2. QUÈ ESTUDIO I A ON?

3. PER QUÈ VAIG TRÏAR AQUESTS ESTUDIS I COM VAIG ACCEDIR-HI

4. COM SÓN ELS MEUS ESTUDIS?

5. COM HA CANVIAT LA MEVA VIDA?

6. ALGUN CONSELL, RECOMANACIÓ.

 

Posteriorment és faran dues trobades virtuals, una amb les alumnes de l’ESO i l’altra amb les alumnes de batxillerat, les voluntàries i les tècniques responsables que únicament moderaran la trobada. Es faran diferents trobades per branques d’estudis.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@espaijoveElToc

@eltoc

@aire_ec

#emquedoacasa

#tocacasa

#joventut

#orientacioacademica

Darrera actualització: 14.05.2020 | 09:26