Ja es pot veure la capa de gespa artificial al Camp de Futbol

Divendres, 20 d'abril de 2007 a les 00:00
  Ja està col·locada la capa de gespa artificial del Camp de Futbol Municipal. Els propers dies es dedicaran a ultimar els detalls sobre la gespa i fer els arranjaments de l'entorn pendents, que són la instal·lació de noves porteries, d'un marcador electrònic i l'asfaltat de l'entorn al camp. També s'han instal·lat ja les dues torres noves de llum que completen l'obra.

Les previsions són que en unes tres setmanes es puguin reiniciar les activitats al Camp de Futbol, que acullen els entrenaments i partits del C. F. Caldes i part de l'educació física de les escoles de la vila. L'equipament també es posa a disposició de la ciutadania en funció de la seva disponibilitat i d'acord amb els preus que dicten les Ordenances municipals de l'any 2007.

La porta d'accés al camp, per motius de seguretat, continuarà sent la que està situada al costat del pavelló Les Cremades. La porta que dóna a la plaça de Taunusstein estarà tancada per motius de seguretat, degut al trànsit de vehicles que hi ha en aquesta rotonda.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17