Isidre Pineda i Moncusí, alcalde de Caldes de Montbui

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00

El 15 de juny ha quedat constituït l’Ajuntament de Caldes de Montbui i Isidre Pineda (ERC) ha estat elegit alcalde per al mandat 2019/2023

Com a la resta de municipis del país, el passat 15 de juny va quedar constituït el nou Consistori de Caldes de Montbui amb el qual comença el mandat 2019/2023. La sessió plenària de constitució de l’Ajuntament va tenir lloc a la Sala de Plens, amb els 17 nous càrrecs electes acompanyats de familiars, amics i veïns, i també d’antics regidors i l’alcalde sortint, Jordi Solé.


La Mesa d’Edat, formada per Armando Cañizares (PSC) i Ferran Gay (CUP), va presidir aquest acte i es va encarregar del nomenament dels nous càrrecs electes. En la sessió, Isidre Pineda, cap de llista de la formació republicana que ha obtingut 9 regidors a les passades eleccions, va ser elegit alcalde. Jordi Solé, alcalde per ERC de l’any 2007 a l’any 2019 va lliurar la vara d’alcalde al seu successor.

Pineda, periodista i politòleg, ha estat regidor de l’Ajuntament de Caldes de Montbui des de l’any 2011, i ha estat al capdavant de regidories com Turisme i Termalisme, Patrimoni, Cultura, Participació Ciutadana, Cooperació i Acció Social.

Consistori calderí 2019/2023

Dissabte van ser nomenats els electes:

Isidre Pineda i Moncusí, alcalde (ERC)

Laia Cuscó Pallarès, regidora (ERC)

David Través i Ambrosio, regidor (ERC)

Núria Carné i Navarro, regidora (ERC)

Jaume Mauri i Sala, regidor (ERC)

Germania de los Angeles Llive Cruz, regidora  (ERC)

Jordi Martín i Forns, regidor (ERC)

Josep Busquets López, regidor (ERC)

Carme Germà i Vila, regidora (ERC)

Carla Millán Peñaranda, regidora (PSC)

Javier Moreno Garcia, regidor (PSC)

Armando Cañizares Batlle, regidor (PSC)

Marta Barnils Uña, regidora (CUP)

Ferran Gay Boelle, regidor (CUP)

Pere Morcillo i Perez-Hita, regidor (JXC)

Joan Tarradas i Font, regidor (JXC)

Montserrat Romano Bosch, regidora (PPC)

Són regidors/es de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per primera vegada: Laia Cuscó Pallarès, regidora (ERC), Germania de los Angeles Llive Cruz, regidora (ERC), Jordi Martín i Forns, regidor (ERC), Josep Busquets López, regidor (ERC), Carme Germà i Vila, regidora (ERC), Marta Barnils Uña, regidora (CUP), Ferran Gay Boelle, regidor (CUP), Pere Morcillo i Pérez-Hita (JXC) i Joan Tarradas Font (JXC). 

Acomiaden l’Ajuntament de Caldes Montbui: Jordi Solé i Ferrando (alcalde), M. Pilar Aznar López (ERC), Vicenç Personat Pallarès (ERC), Josep Ramon Marañés Vidal (ERC), Roser Guiteras López (ERC), Sandra Redondo Ibánez (SC), David Moncho Albero (SC), Francesc Coral Prades (PDeCAT), Maria Dalmau Xalabarder (PDeCAT), M. Àngels Pou Garcia (UPC).

Resultats de les eleccions locals 2019

CANDIDATURES

VOTS

REGIDORS

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC/AM)

4.113

9

Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC)

1.378

3

CUP-Alternativa municipalista (CUP-AMUNT)

966

2

Junts per Catalunya-Caldes de Montbui (JUNTS)

888

2

Partit Popular / Partido Popular (PP)

543

1

Darrera actualització: 18.06.2019 | 09:46