Intervencions ciutadanes al Ple ordinari del 25 de juny

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 12:00

L’Ajuntament celebra el Ple ordinari del 25 de juny via telemàtica (el podreu seguir al canal Youtube municipal). La ciutadania pot fer intervencions enviant correus a comunicacio@caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament de Caldes de Montbui celebrarà de forma telemàtica el Ple ordinari del 25 de juny per garantir les mesures de seguretat i prevenció per Covid-19. En paral·lel, estudia l’adequació d’espais per recuperar les sessions presencials el més aviat possible.

La participació ciutadana en la sessió d’aquesta setmana es pot fer adreçant les vostres intervencions als càrrecs electes a través de comunicacio@caldesdemontbui.cat, des de l’inici del ple fins la finalització d’aquest.

El Reglament Orgànic Municpal regula, en l’article 108è, que totes les persones físiques o jurídiques tenen dret a intervenir en les sessions públiques del Ple. Les intervencions es faran respectant les normes de cortesia i, en cap cas, s’admetran paraules ofensives o injurioses contra l’Ajuntament o qualsevol dels seus membres, altres Administracions Públiques o Institucions Públiques o qualsevol altre persona o entitat.

 

 

Darrera actualització: 22.06.2020 | 12:00