Intervenció policial en un establiment del carrer Homs

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 00:00

Aquest dijous 26 d’agost ha tingut lloc una operació policial de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per eradicar actes delictius i infraccions administratives

La intervenció, promoguda després d’un treball de camp de la Policia Local, va tenir lloc al voltant de les 18h i va comptar amb la coordinació d’efectius de la Policia Local, agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Districte de Caldes de Montbui, així com serveis especialitzats de la Unitat Canina, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius -ARRO-, i de la policia administrativa.

El dispositiu va actuar en un establiment del carrer Homs cantonada amb el carrer Sant Fèlix, on la Policia Local té sospites que s’hi porten a terme activitats il·lícites i sobre el qual s’han rebut queixes veïnals pel consum i la compra venda de substàncies estupefaents.

La intervenció, que ha estat coordinada per la comissaria dels MMEE de Caldes de Montbui, ha tingut com objectiu incidir en la prevenció, identificar les persones sospitoses de poder estar vinculades amb el tràfic de substàncies estupefaents i abordar la conflictivitat a la via pública motivada per aquesta activitat.

Del dispositiu van resultar identificades 3 persones, es va aixecar acta de les infraccions administratives detectades i es van comissar les substàncies estupefaents que en aquell moment hi havia al local.

L’Ajuntament agraeix a la ciutadania la seva col·laboració per eradicar tot tipus de conductes i activitats il·lícites i que atemptin contra la seguretat ciutadana i la salut pública.


 

Darrera actualització: 27.08.2021 | 15:11

Imatges

Dispositiu policial