Intervenció policial a l’avinguda de Pi i Margall

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00

Dijous 12 d’agost ha tingut lloc l’operació “Kalderí”, de Mossos d’Esquadra i Policia Local, per eradicar actes delictius i incívics reiterats a l’av. Pi i Margall, a l’alçada del parc de l’Estació

Font: Mossos d’Esquadra/Policia Local

La intervenció va tenir lloc a les 20.30 h i va comptar amb la coordinació d’efectius de mossos d’esquadra de la Comissaria de Districte de Caldes de Montbui, de l’ABP de Granollers,  així com serveis especialitzats de la Unitat Canina,  ARRO, policia administrativa i agents de la Policia Local de Caldes de Montbui.

El dispositiu va actuar a l’avinguda de Pi i Margall i a les immediacions del  parc de l’Estació, una zona que és motiu de reiterades denúncies veïnals per baralles, per la sobre ocupació de l’espai públic, pel consum i la compra venda de substàncies estupefaents i per  la manca de compliment de la normativa sanitària de la Covid-19.

L’actuació ha tingut com objectiu incidir en la prevenció, identificar les persones que es dediquen al tràfic de substàncies estupefaents i abordar la conflictivitat motivada per l'ocupació de l'espai públic amb comportaments i dinàmiques incíviques.

Dels dispositiu van resultar diverses persones identificades, 4 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i tinença d’armes. També es van detectar diverses infracions relacionades amb la legislació reguladora d'espectacles públics i activitats recreatives i es van obrir 4 actes de denúncia per incompliment de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

Darrera actualització: 16.08.2021 | 13:02