Instagram live sobre com evitar fraus en les compres a internet

Divendres, 12 de març de 2021 a les 11:06

Amb motiu del dia Mundial del Consumidor, el 15 de març, a les 10 h, a través d’@AjCaldesMontbui, podreu seguir l’instagram live sobre com evitar fraus en les compres a internet.

La situació actual de pandèmia a causa de la COVID 19 ha augmentat les compres en línia i això ha fet créixer també els fraus, les estafes, etc.

Per això i coincidint amb el Dia Mundial del Consumidor, l'Oficina d'Atenció al Consumidor us ofereix una conversa en directe a través del perfil d'Instagram de l'Ajuntament (@AjCaldesMontbui) amb dues professionals expertes en fraus informàtics i en consum, per tal donar eines a la ciutadania en general per fer un ús correcte i segur d’internet, targetes de crèdit, compres en línia, contrasenyes segures, etc.

Aquest col·loqui tindrà lloc el dia 15 de març a les 10 hores i comptarà amb la participació de, Núria Carné i Navarro, 1a tinenta d’alcalde i regidora de Comerç i Consum; de Selva Orejón, de CEO d’onBranding, experta en Ciberseguretat; i de Puri Conte, tècnica de Consum de l’OMIC de Caldes de Montbui.


 

Oficina Municipal d’Informació al Consumidor

Les persones interessades en fer consultes cal que demanin cita prèvia trucant al telèfon 93 865 45 30, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, o enviant un correu electrònic a info@omiccaldesdemontbui.cat


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@OMIC_CaldesMo

@OMIC_CaldesMontbui

#omiccaldesdemontbui

@cooperativa70

Darrera actualització: 12.03.2021 | 11:06