Comença el curs el primer cicle formatiu de grau superior de Tècnic/a en Termalisme i Benestar a l’Institut Manolo Hugué. Encara hi ha places disponibles amb matrícula oberta fins el 30 d’octubre
Els primers alumnes del cicle formatiu de Tècnic/a superior en Termalisme i Benestar inicien avui aquesta nova especialització del sector termal, única a Catalunya i amb títol oficial vàlid en tot el territori nacional.
Un total d’onze alumnes vinguts de Parets del Vallès, Barcelona, La Roca del Vallès, Caldes de Montui, Andorra i País Basc, formen, doncs, la primera promoció d’aquest nou cicle formatiu. Encara amb places disponibles, la matrícula romandrà oberta fins el 30 d’octubre. A dia d’avui, dos alumnes més estan pendents de matriculació.
La formació que s’imparteix per primera vegada a l’Institut Manolo Hugué amb el suport del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Balneària de Catalunya, l’Ajuntament de Caldes de Montbui i els balnearis del municipi, consisteix en aprendre a gestionar serveis relacionats al termalisme i el benestar, aplicant tècniques de hidrocinèsia, tècniques hidrotermals, massatges estètics i programes de condicionament físic a l'aigua d'acord amb protocols establerts, dinamitzant les activitats personalitzades programades i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i de la salut, aconseguint la satisfacció dels usuaris i assegurant la prestació del servei en condicions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.
El cicle té una durada de 2 anys amb un total de 2 mil hores de formació, 380 de les quals estan destinades a les pràctiques a l'Hotel Balneari Termes Victòria i a l’Hotel Balneari Broquetes de Caldes de Montbui. Així doncs, Caldes s’estableix com un municipi referent en la formació especialitzada en el sector termal.