Informació sobre els horts domèstics

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 12:00

Atenent la normativa que autoritza, de nou, anar als horts fora del domicili particular per recollir productes necessaris per a la subsistència, l’Ajuntament ha editat un calendari per accedir als horts situats a la Torre Marimon. Seguiu les indicacions amb els dies i repartiment de parcel·les

L’Ajuntament informa,seguint les noves indicacions emeses pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, que està permès anar a l’hort domèstic si està fora del domicili habitual a recollir productes necessaris per a la subsistència.

Per tant, s’autoritza el desplaçament als horts domèstics situats a la Torre Marimon, de manera individual, només per anar a recollir les verdures i els productes plantats.

Cal anar-hi seguint les indicacions d’ordre del quadre adjunt, respectant els dies i repartiment de les parcel·les, el qual ha estat consensuat amb la junta de l’Associació d’hortolans dels horts domèstics de Caldes de Montbui.

No està permès el plantar noves hortalisses ni fer altres activitats als horts, només es pot recollir el producte ja plantat.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar a La Piqueta – Desenvolupament Econòmic Local, preferentment per correu electrònic a lapiqueta@caldesdemontbui.cat, o trucant al 93 862 70 25.

Consulteu el calendari en el document adjunt.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@salutcat

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo

Darrera actualització: 07.04.2020 | 12:46