Informació sobre els cursos de formació ocupacional

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 13:56

Les accions formatives ocupacionals «Organització i gestió de magatzems», «Habilitats comunicatives» i Competències personals per a l’ocupació s’iniciaran a partir de setembre. La resta de cursos que van quedar suspesos per l’estat d’alarma s’han fet mitjançant eines telemàtiques.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, ofereix diverses accions formatives, adreçades principalment a persones treballadores desocupades i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació. Aquesta oferta formativa està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de la convocatòria FOAP 19.

El passat 13 de març, amb motiu de l’estat d’alarma van quedar suspeses les següent accions formatives que ja estaven iniciades i en les quals hi participaven 32 alumnes:

Ànglès Nivell B1
280 hores

Operacions auxiliars de serveis administratius i generals

Certificat de professionalitat de nivell 1

390 hores + 40 hores de pràctiques en empresa

Des de l’11 de juny les dues accions formatives s’han dut a terme utilitzant eines telemàtiques, facilitant l’accés en línia i la formació a totes les persones participants.


D’altra banda, les accions de la convocatòria pendents de començar es preveu que s’iniciïn a partir del mes de setembre. Els cursos previstos són els següents:

Organització i gestió de magatzems

Certificat de professionalitat de nivell accés 3

320 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empresa

Requisits d’accés: Estudis de batxillerat o equivalents i coneixement d’ofimàtica, o superació de prova de nivell.

 

Habilitats comunicatives

Requisits d’accés: formació adreçada a l’alumnat de les convocatòries de formació ocupacional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, del 2018 i 2019

30 hores

 

Competències personals per a l’ocupació

Requisits d’accés: formació adreçada a l’alumnat de les convocatòries de formació ocupacional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, del 2018 i 2019

36 hores

 

Per a consultes relacionades amb l’oferta de formació ocupacional, podeu contactar amb el Servei d’Ocupació a través del correu electrònic pfo@caldesdemontbui.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@ocupaciocat

#formacio

#SOC

Darrera actualització: 15.06.2020 | 14:00