Guanya amb Shop in Caldes, nova campanya promocional del comerç calderí

Divendres, 18 de març de 2022 a les 12:00

La campanya Guanya amb Shop in Caldes incentiva la compra en els establiments locals mitjançant un sorteig d’activitats termals. L’acció comença el 19 de març i s’allargarà fins al 30 d’abril

Guanya amb Shop in Caldes és el nom de la nova campanya comercial que recorda les qualitats d’aquesta la marca calderina, nascuda fa tres anys, fruit d'un procés participatiu dins de la Taula de Comerç de Caldes de Montbui, per promocionar i revitalitzar el comerç calderí.

Des del 19 de març i fins al 30 d’abril, els calderins i calderines podran conèixer els avantatges que proporciona Shop in Caldes a consumidors i a establiments comercials i, alhora, participar en un sorteig d’un bany termal per a dues persones, una entrada al Museu Thermalia i una visita guiada al circuit termal del nucli antic.

Per participar en la campanya només cal escanejar el codi QR que es trobarà en la cartelleria que hi haurà penjada als aparadors de comerços o en diversos expositors de la via pública, així com en les pantalles d’espais municipals o a les xarxes socials de Shop in Caldes i de l’Ajuntament de Caldes.

Coneixes Shop in Caldes?

Aquesta és la primera pregunta que es planteja quan s’accedeix a la campanya amb el codi QR, per passar tot seguit a explicar en què consisteix Shop in Caldes, què ofereix i que hi trobaran les persones consumidores. Alhora es dona accés, amb un enllaç web, al formulari de participació del sorteig.

La campanya Guanya amb Shop in Caldes es mantindrà activa fins a l’últim dia del mes d’abril i el sorteig se celebrarà el dia 3 de maig a les 11 h.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 13:00