Gent gran activa se suma a la cloenda del programa “A cent cap als cent 2021/2022”

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 11:00

17 caminaires de Caldes han participat a la cloenda del Cicle de Passejades de la Gent Gran que es fa a Santa Coloma entre l’1 i el 2 de juny. El parc de Can Zam rebrà més de 2000 participants

Un grup de 17 persones de Caldes de Montbui va participar ahir en la Cloenda del Curs 2021/2022 del Cicle de Passejades de la Gent Gran “A cent cap als cent”, que se celebra entre l’1 i el 2 de juny al parc de Can Zam, de Santa Coloma de Gramanet. A la tarda, durant l’acte de lliurament de diplomes, s’hi han afegit l’alcalde, Isidre Pineda, i la regidora d’Esports i de Gent Gran Activa, Núria Carné.

La gran festa de fi de curs va acollir en la seva primera jornada 1074 caminaires de 36 municipis d’arreu de Catalunya, entre ells la vila termal.

Aquesta temporada, Caldes de Montbui ha compartit l’experiència de caminar i descobrir els entorns de pobles catalans amb Pineda de Mar, Santa Margarida dels Monjos i Vilafranca del Penedès.

A l’abril, mes en el qual la vila termal va ser l’amfitriona, participants dels quatre municipis van caminar més de 6 km i van visitar indrets com el Poblat Iber de la Torre Roja, el passeig de la Riera, la nova plaça de Neus Català  o les Termes Romanes.

El programa “A cent cap als cent”

"A cent cap als cent" és un programa del cicle de passejades adreçades a la gent inclòs al Programa esportiu local d'activitats d'esport, salut i qualitat de vida de la Diputació de Barcelona. En el marc d'aquest cicle la Diputació i ajuntaments de la província de Barcelona, com el de Caldes de Montbui, conviden a les persones a partir de 60 anys a participar d’aquesta iniciativa que promou l'intercanvi entre municipis i que fomenta l'afició a les caminades, així com les relacions interpersonals en un ambient natural adaptable a les necessitats de cada participant.

Aquest any, els membres del grup calderí han fet servir uns paravents identificatius de la vila termal que l’Ajuntament va lliurar el passat març a totes les persones que participen a les activitats del programa Gent Gran Activa.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 13:13

Imatges