Finalitzen les obres de reforma del Pavelló esportiu Torre Roja

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 00:00

Els treballs han consistit en la renovació de la pista, la millora dels vestidors i de la coberta i la col·locació de plaques fotovoltaiques per a la generació d’energia elèctrica

Les obres de reforma d’aquest equipament esportiu municipal, que s’han fet per aconseguir unes instal·lacions més adequades i millorades per a la realització de les pràctiques esportives que actualment es duen a terme en aquesta pavelló municipal, van començar el passat 1 de juny, i s’han portat a terme durant els mesos d’estiu per tal de no interferir en la temporada esportiva dels clubs que entrenen habitualment en aquest pavelló: l’hoquei i el patinatge artístic.

Les obres, que avui han presentat en roda de premsa els responsables municipals juntament amb els representants del Club Hoquei i del Club de Patinatge Artístic de Caldes, han consistit principalment en la renovació total del paviment de la pista, la reforma i modernització dels vestidors, la renovació de la coberta per tal de millorar-ne l’aïllament i permetre més entrada de llum natural i un reforç estructural d’aquesta coberta, on també s’hi han instal·lat plaques fotovoltaiques per a la generació d’energia elèctrica per l’autoconsum. També s’han aprofitat els treballs per desplaçar el perímetre de la pista de tal manera que es puguin situar les banquetes dels equips a la zona de la sortida dels vestidors i l’altre costat de la pista quedi alliberat, s’han col·locat noves xarxes de protecció al voltant per evitar que s’escapi la pilota i s’ha fet una nova sortida d’emergència. En matèria de prevenció d’incendis, s’ha millorat l’evacuació i s’han instal·lat equips de contraincendis.

El preu de licitació de les obres era de 379.000€ i van ser adjudicades a l’empresa Construccions Deumal SA, per un valor de 333.000€. 

A més dels treballs de manteniment habitual, en aquest pavelló esportiu municipal s’han fet diversos treballs de millora des del 2015, com la instal·lació de la fibra òptica, la substitució de l’enllumenat o l’establiment d’una nova sonorització.

Darrera actualització: 03.09.2021 | 14:38

Imatges

Imatges de la roda de premsa i del Pavelló Torre Roja Imatges de la roda de premsa i del Pavelló Torre Roja Imatges de la roda de premsa i del Pavelló Torre Roja