Exposició temporal al Museu Thermalia del 4 de juliol al 30 d’agost

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 09:10

El Museu Thermalia acull, del 4 de juliol al 30 d’agost, l’exposició temporal «De París a Nova York», gravats de la Col·lecció Gelonch Viladegut. Els horaris per visitar-la són de dimarts a dissabte, d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i els diumenges i festius d’11 h a 14 h.

Del 4 de juliol al 30 d’agost es podrà visitar al Museu Thermalia l’exposició temporal «De París a Nova York», gravats de la Col·lecció Gelonch Viladegut. La mostra presenta una selecció de gravats de mitjans del segle XIX fins a finals del segle XX, a través del quals es pretén il·lustrar l’evolució que ha experimentat el gravat com a llenguatge i tècnica utilitzat pels artistes d’aquesta època. Alhora que ens apropa al context històric dels moviments artístics més destacats d’aquest període, caracteritzats per una revolució permanent de l’art, així com per la transició del centre de creació artística i del mercat de l’art de París a Nova York, la nova capital artística del segle XX.

L’exposició incorpora una mirada i una lectura personal, la del propi col·leccionista, que ens endinsa i descobreix com grans artistes, vinculats principalment a la pintura, utilitzaren també el gravat com via per difondre la seva obra i ampliar les expectatives de mercat. Està estructurada en cinc àmbits temàtics que es veuen complementats per unes cites escrites per Antoni Gelonch, les quals conviden a reflexionar sobre les motivacions dels col·leccionistes d’art.

Els horaris per visitar-la són els següents:

  • De dimarts a dissabte, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h

  • Diumenges i festius, d'11 a 14 h

  • Dilluns, tancat


Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter: @thermaliaCALDES

Instagram_ @museuthermalia

@Collection_GV

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:46