Èxit majúscul de la campanya “Xec Regal” de Shop in Caldes que ha repartit 3.000 € en vals de compra

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 00:00

Més de 1.600 persones de més de 90 municipis diferents han participat a la campanya Xec Regal de Shop in Caldes que, entre el 3 d’octubre i el 13 de novembre, ha repartit 3.000 € en vals de compra

Èxit rotund de la campanya “Xec Regal” de Shop in Caldes. Durant les sis setmanes que ha durat aquesta campanya comercial, 1.677 persones de 91 municipis han realitzat alguna compra als comerços adherits i s’han inscrit per participar en el sorteig dels vals de compra. En total, durant aquests dies s’han registrat 2.462 compres en 138 establiments del municipi. Unes dades que confirmen la bona acollida d’aquesta iniciativa de promoció del comerç local sorgida dels Pressupostos Participatius de comerç decidits a través de la Taula de Comerç.

Pel que fa als municipis de procedència de les persones que han participat a la campanya, a banda de Caldes de Montbui, que són la majoria, n’hi ha molts de Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Santa Eulàlia de Ronçana, Sentmenat i Bigues i Riells del Fai. Però, entre les curiositats, crida l’atenció la participació de persones de Llagostera, Torredembarra, Esterri d’Àneu, el Cabo de Gata o, fins i tot, de Noruega. D’altra banda, els dies que més persones van participar a la campanya han estat el 5 de novembre i el 8 d’octubre.

La campanya Xec Regal de Shop in Caldes ha repartit 44 xecs regal d’entre 25 i 250 € setmanalment entre el 24 d’octubre i el 13 de novembre. En total, s’han donat 3.000 € en xecs regal. Per participar en el sorteig, només calia fer una compra mínima de 10 € en algun dels establiments que formen part de Shop in Caldes.

Les persones guanyadores poden recollir els xecs a La Piqueta (c. de Delger, 5) i els podran bescanviar als comerços de Shop in Caldes fins el 27 de novembre.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 14:19