Èxit de participació del curs de retrat organitzat pel Taller d’Art

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

Una desena d’alumnes participen al curs de retrat organitzat pel Taller d’Art Manolo Hugué el cap de setmana del 20 i 21 de novembre, dins de la programació de formacions específiques per adults

Èxit de participació i d’assistència del curs de retrat impartit pel professor Diego Mallo i organitzat pel Taller d’Art Manolo Hugué. En total van participar 11 persones. Aquesta formació es va dur a terme el cap de setmana del 20 i 21 de novembre i es van cobrir totes les places que hi havia disponibles.

El curs va incidir en el treball amb el costat dret del cervell que és el que, precisament, regeix la lògica, el llenguatge racional i el matemàtic. Això, en contrapartida amb la part esquerra que és la que s’ocupa del llenguatge artístic, la creativitat i la imaginació. Els treballs es van dur a terme a través de diferents tècniques seques, tant monocromes com amb color.

Aquest curs de retrat forma part de la proposta de tallers de cap de setmana, que en el darrer any s’han estat organitzant des del Taller d’Art. Una oferta formativa que respon a l’interès creixent dels alumnes adults a aquest tipus de formacions específiques.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 09:36