Èxit de la setmana del Compraprop, que tanca amb un centenar de nous usuaris registrats a la botiga on line

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 00:00

La Setmana del Compraprop, celebrada del 8 al 14 de novembre, ha permès regalar productes i serveis per un valor de 500€ i sumar un centenar de registres nous a la plataforma online

La primera edició de la Setmana del Compraprop acaba amb èxit d’acollida entre la ciutadania. Entre el 8 i el 14 de novembre la plataforma de comerç en línia ha sumat un centenar de nous registres. Un increment que suposa un salt endavant significatiu per a la botiga online dels comerços de l’eix de la Riera de Caldes.

Durant aquesta setmana s’han dut a terme 3 grans sortejos en què han participat una vintena de comerços que formen part d’aquesta iniciativa. En total, s'han regalat diversos productes i serveis per un valor aproximat de 500€. En el primer sorteig es va oferir un regal relacionat amb la salut i l’esport, en el segon un lot de productes de benestar i bellesa i, finalment, el tercer sorteig va ser de productes de moda i de la llar.

La iniciativa ha tingut també una molt bona resposta dels usuaris. En els 5 dies que ha durat la campanya s’han superat els 1.000 comentaris a les Xarxes Social per participar en els tres sortejos. Això es tradueix en la participació total de més de 150 usuaris únics. En concret, el sorteig del lot de productes de moda i llar és el que ha generat més interès i ha acumulat més comentaris.

La Setmana del Compraprop l’han celebrat els més de 200 comerços adherits a la plataforma. Es tracta d’establiments de Polinyà, Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, els sis municipis que configuren l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC).

Darrera actualització: 19.11.2021 | 14:43