Èxit aclaparador de la campanya comercial “Apunta’t al carro!”

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00

Els 370 carros de la compra de la campanya “Apunta’t al carro!” s’han esgotat en una setmana. Vist l’èxit de la iniciativa de Shop in Caldes, l‘Ajuntament prepara una nova edició

La campanya “Apunta’t al carro!” ha estat un èxit absolut i rotund. En tan sols una setmana s’han repartit els 370 carros que hi havia disponibles per aquesta campanya de foment del comerç de proximitat. La iniciativa de Shop in Caldes oferia la possibilitat d’aconseguir un carro de la compra plegable a canvi de tiquets per valor de 100€ en establiments del municipi.

La iniciativa, que ha superat totes les expectatives, tindrà una segona edició. L’Ajuntament té previst repetir la campanya en els propers mesos vist la bona acollida que ha tingut entre la ciutadania i els comerciants.

La regidora de Comerç, Carme Germà, celebra l'èxit de la campanya.

L’objectiu de la campanya és divers. D’una banda, facilitar el desplaçament de les persones compradores entre els establiments locals i els diferents eixos comercials. Però també, reduir l’ús de bosses de plàstic i afavorir la compra als comerços de proximitat a peu. Tot plegat, amb l’objectiu final d’incentivar l’activitat comercial dels establiments que formen part de Shop in Caldes.

La campanya “Apunta’t al carro!” és l’evolució natural de la primera campanya que es va fer des de Shop in Caldes que consistia en repartir bosses plegables blanques i, posteriorment, vermelles fetes amb material reciclat. A la vegada, la campanya complementa les altres accions de promoció comercial com la dels “Aparadors creuats” que va arrencar la darrera setmana d’octubre i que s’allargarà fins a finals de novembre o bé, la d’encesa de les llums de l’Arbre de Nadal.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 15:06