Estiu Jove 2020, del 13 al 31 de juliol a l’Espai Jove El Toc

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 10:30

El Toc reprendrà la seva activitat habitual a partir del 13 de juliol. Cal inscripció prèvia i la declaració responsable per fer ús de l’equipament. Un cop lliurada la documentació s’haurà de demanar mitjançant cita prèvia reserva dels diferents serveis. Informació: https://linktr.ee/EspaiJoveElToc

El jovent de Caldes podrà tornar a gaudir de l’equipament del Toc que reprendrà la seva activitat habitual a partir del 13 de juliol.

Per fer ús de l’espai, caldrà la inscripció prèvia i la declaració responsable. Una vegada lliurada la documentació es podrà sol·licitar mitjançant cita prèvia o reserva pels canals de contacte habituals la cita per els diferents serveis:

  • Cita per assessorament individual

  • Reserva de sales per grups segons l’aforament limitat

  • Reserva de plaça per l’activitat i/o taller dirigit que proposem

  • Reserva de plaça per el punt de trobada. Aquest és l’únic espai on a més de la reserva de plaça si queden vacants i espontàniament es presenta una jove és permetrà l’accés. Sempre i quan ens hagi presentat la seva inscripció i declaració.

A partir del 8 de juliol i fins divendres 10 de juliol, l’Espai Jove oferirà informació presencial sobre la reobertura i distribuirà la documentació necessària entre les joves. Aquesta documentació també es pot descarregar al web de l’Espai Jove El Toc http://eltoc.caldesdemontbui.cat/ i a https://linktr.ee/EspaiJoveElToc

Recordeu que podeu utilitzar també el canal de comunicació de l’Instragram del Toc: https://www.instagram.com/eltoc/


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter: @espaijoveElToc

Instagram: @eltoc

#espaijove


 

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:33