Espai on traslladar agraïments a persones o entitats que contribueixen a la superació de la pandèmia del COVID-19

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 14:01

L’Ajuntament obre un espai que es mantindrà actiu fins el 12 de març on la ciutadania pot traslladar agraïments a persones i entitats calderines que actuen per superar la crisi sanitària. Es poden enviar a través del formulari o enviant imatges a comunicacio@caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament ha habilitat un espai on traslladar agraïments de la ciutadania calderina a persones o entitats que contribueixen a la superació de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID-19.

Es poden enviar a través del formulari o enviant imatges (dibuixos, fotografies, etc) a comunicacio@caldesdemontbui.cat, indicant sempre: inicials de nom i cognoms, edat, adreça de correu electrònic i a qui s’envia l’agraïment.

L'Ajuntament de Caldes de Montbui farà un recull d'imatges i missatges recollits a través d'aquest espai que posarà a disposició de la ciutadania. L'Ajuntament de Caldes de Montbui es reserva el dret de retirar tots els comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu parer, no resultessin adequats per a la seva publicació.


 

El formulari: www.caldesdemontbui.cat/agraimentscovid19

Darrera actualització: 19.10.2020 | 08:26