Es torna a activar el servei de recollida de mobles

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 11:46

L’Ajuntament torna a activar el servei de recollida de mobles amb una reducció respecte els dies i freqüències habituals. Les persones interessades han de trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania T. 93 865 56 56 i allà us indicaran el dia i hores en què es poden deixar al carrer.

El servei de recollida de mobles i andròmines es torna a activar després de l’aturada provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

La retirada de voluminosos s’inicia amb una reducció respecte els dies i les freqüències habituals de recollida que s’anirà revisant en funció de l’evolució de la situació general de crisi sanitària.

Per fer-ho només heu de trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al telèfon 93 865 56 56 i allà us indicaran el dia i hores en què les podeu deixar al carrer.

Cal deixar els residus davant de casa sempre i quan no dificultin el pas per la vorera, en cas que no sigui possible, caldrà deixar-los al punt més proper possible que compleixi aquestes condicions i informar a l’OAC del punt on els trobaran. No es poden deixar objectes punxants ni altres amb els quals la gent es pugui fer mal i les quantitats de mobles són limitades.


L’Ajuntament també recorda que a partir del dimarts 5 de maig es reobre la deixalleria. Consulteu les condicions i indicacions. Enllaç a la notícia


 

Darrera actualització: 30.04.2020 | 12:22