Es reprenen les activitats del programa Gent Gran Activa amb mesures de seguretat

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 15:00

Les noves activitats per a gent gran s’han adaptat als temps de Covid, Algunes es faran als parcs i espais oberts i d’altres a Les Cases dels Mestres. Les activitats començaran el dijous 1 d’octubre

El programa municipal d’activitats Gent Gran Activa, realitzades per la Fundació Sta. Susanna, incorpora aquest nou curs una oferta adaptada a la situació actual. Aquesta inclou activitats a Les Cases dels Mestres i altres en espais oberts com parcs municipals. En la realització de totes les activitats es tindrà en compte les mesures de seguretat per garantir una activitat segura i saludable.

La represa de les activitats que impulsa la regidoria de Gent Gran Activa pretén continuar amb la línia de promoure activitats saludables per a la gent gran amb una visió holística de la salut, tot considerant que l’activitat és fonamental per mantenir un bon to físic i psicològic.

Inscripció

El període d’inscripció comença avui 24 de setembre, i els formularis d’inscripció es poden trobar a la consergeria de Les Cases dels Mestres, els dimecres d’11 h a 13 h , els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15 h a 21 h i el divendres de 15 h a 19 h. La inscripció romandrà oberta mentre hi hagi places, i les activitats començaran el dijous 1 d’octubre.

Tenint en compte que enguany l’assistència de participants en les activitats s’ha vist reduïda per les mesures de prevenció de la COVID-19, totes aquelles persones que es quedin sense plaça disponible, tindran preferència pel següent trimestre.

Tipus d’activitats

Activitats amb inscripció prèvia i de pagament:

Pel que fa a l’oferta d’activitats que requereixen inscripció prèvia i són de pagament, s’han previst:

- 8 grups de Gimnàstica

- 6 grups de Ioga

- 1 grup de Balls i Danses

- 1 Taller de Memòria (cal valoració prèvia)

Pel que fa a les activitats gratuïtes que no requereixen inscripció prèvia, es realitzaran les següents:

Activitats sense inscripció prèvia i gratuïtes:

- Passejades pels entorns de Caldes, amb sortida de Les Cases dels Mestres i arribada a un parc de Caldes enllaçant amb l’activitat “Activa’t al parc”. Aquesta activitat ofereix 3 sessions setmanals: els dimarts de 9.30 h a 11.00 h, els dijous de 9.30 h a 11.00 h i els divendres de 9.30 h a 11.00 h.

- Activa’t als parcs, amb 3 sessions setmanals que portaran cada dia a un parc diferent enllaçant amb les passejades que finalitzaran cada dia al parc on hi haurà l’activitat. Les sessions s’ofereixen els dimarts de 11.00 h a 13.00 h al parc del Bugarai, els dijous de 11.00 h a 13.00 h al parc de l’Estació i els divendres de 11.00 h a 13.00 h al parc de Can Rius.

Mesures de seguretat adaptades a la Covid-19

Per tal de garantir la seguretat sanitària i el manteniment de la distància física interpersonal de seguretat, tant per l’alumnat com pel professorat, és obligatori l’ús de mascareta durant tota l’activitat, es prendrà la temperatura de les persones participants, i farà un registre d’assistents per garantir la traçabilitat d’un cas positiu. L’assistència dels participants s’ha reduït en totes les activitats tenint en compte la distància física interpersonal de seguretat d’1,5 m, o el seu equivalent d’una superfície de 2,5 m2 per persona en els espais.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Darrera actualització: 01.10.2020 | 13:40