Es crea la Taula de comerç de Caldes

Divendres, 25 de gener de 2019 a les 00:00

La pimera Taula de comerç ha comptat amb l'assistència d'una quinzena de comerciants interessats en proposar, compartir i consensuar amb l'Ajuntament accions de foment del sector

Dimecres 23 de gener ha tingut lloc la primera trobada de la Taula de comerç calderí, celebrada a Les Cases dels Mestres. Presidida per la regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Carné i pel regidor de Turisme i Termalisme Isidre Pineda, la reunió ha començat amb la presentació de la proposta de constitució d’una Taula de comerç a Caldes.

La finalitat d’aquesta primera sessió, celebrada aquest dijous i a la que hi han assistit una quinzena de comerciants, ha estat recollir propostes d'actuació validades pels propis comerciants que dinamitzin i potenciïn el comerç de Caldes. De la mà d'experts en comerç, com Carles Gironés de PIMEComerç i  Eva Cabrera, experta en comerç i gerent de centres comercials urbans, s’ha parlat de la importància del sector comercial en un municipi, dels nous models de consum, de l'adaptació als canvis, i d’altres aspectes que incideixen en la millora del comerç.

En paral·lel, la presència del regidor de Turisme i Termalisme ha servit per posar en comú l’experiència d’una Taula que funciona amb èxit, com és la Taula de Turisme del municipi.

A partir d’ara es faran trobades periòdiques de la Taula de Comerç a la qual es poden seguir afegint representants de comerços i serveis locals que aportaran idees sobre les quals reflexionar i posar a votació.

Per concretar les accions triades es proposarà un pla d'acció que per aquest 2019 i es dotarà als comerciant d’un pressupost participatiu d’un màxim de 20.000 €. Enguany aquest pressupost prioritzarà inversions relacionades amb la millora del sector.  

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 14:27