Ep! Les deixalles, al contenidor

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 14:00

L’Ajuntament i Serveis de Caldes engeguen una campanya a favor del bon ús de les papereres i recorden que llençar les deixalles fora dels contenidors està sancionat amb multes de 100 a 300 €

Les papereres de diferents  carrers del municipi tenen, des d’avui, un adhesiu que demana un ús responsable i cívic d’aquests elements, on només s’hi poden llençar residus menors i individuals que es generen fora de casa.

Amb el text “Ep! Les deixalles al contenidor”, aquests cartells fan una crida perquè no s’utilitzin les papereres com si fossin contenidors de rebuig, fet que ha estat succeint cada vegada amb més regularitat.

El mateix adhesiu recorda que deixar les bosses de deixalles a les papereres és una infracció que pot ser sancionada amb multes de 100 a 300 €, segons el reglament del Servei públics de recollida de deixalles.

Les papereres on ja es pot veure aquest reclam estan situades als entorns dels carrers Major, Vic, Delger, Barcelona, Bellit, Corredossos de Dalt, Sant Pau i Folch i Torres.

La campanya ha estat promoguda per l’Ajuntament amb l’empresa Serveis de Caldes, encarregada de la gestió de recollida de deixalles i neteja de la via pública.

 

Darrera actualització: 01.03.2023 | 14:20

Imatges