En marxa les obres per pavimentar el carrer Gregori Montserrat a l’alçada de plaça Catalunya

Dimarts, 30 d'agost de 2022 a les 00:00

Comencen els treballs per pavimentar el carrer Gregori Montserrat, a l’alçada de la plaça Catalunya. Aquest tram va quedar pendent de fer per les obres de les Cases dels Mestres

Aquesta setmana han començat els treballs de pavimentació del carrer Gregori Montserrat, en el tram que correspon a la plaça Catalunya. Es tracta d’una actuació que quedava pendent de fer per completar el projecte de reforma de la plaça Catalunya. En el seu moment però, no es va fer la pavimentació perquè encara estava en marxa el projecte d’ampliació de les Cases dels Mestres i això comportava un elevat trànsit de camions de gran tonatge. Per això, per evitar el deteriorament del nou paviment pel pas de camions que accedien a les obres, es va decidir posposar la instal·lació del paviment fins que s’acabés el trànsit habitual de camions per les obres. Ara, amb els treballs d’ampliació de les Cases del mestres en la recta final, s’aprofitarà les properes setmanes per pavimentar aquest tram de carrer i completar la reforma dels entorns de la plaça Catalunya.

Els operaris de les Brigades Municipals són els encarregats d’executar aquestes obres que està previst que s’allarguin unes 6 setmanes. L’afectació a la mobilitat mentre durin les obres serà molt puntual i limitada, pràcticament, als veïns d’aquest carrer. Unes afectacions que s’aniran adaptant a mesura que avancin els treballs de pavimentació i que, en principi, no es preveu que afectin directament l’accés a altres equipaments de l’entorn. 

Darrera actualització: 31.08.2022 | 09:54