En marxa la segona edició de la campanya d’aparadors creuats

Dimecres, 27 d'abril de 2022 a les 10:00

Un total de 32 establiments de Caldes participen a la nova edició de la campanya que, del 27 d’abril al 15 de maig, intercanvia els productes exposats als aparadors dels comerços adherits

Els comerços de Caldes tornen a estar creuats. Una trentena d’establiments comercials s’adhereixen a la segona edició de la campanya comercial d’aparadors creuats. Amb el lema “No estem bojos, estem creuats”, els comerços que participen en aquesta iniciativa intercanviaran els productes exposats en els seus aparadors entre el 27 d’abril i el 15 de maig.

La bona acollida que va tenir la primera edició d’aquesta campanya de promoció del comerç local i de proximitat, que es va dur a terme a finals de l’any passat, ha impulsat als comerços adherits a Shop in caldes a repetir l’experiència. En aquesta ocasió participen 32 botigues, 4 més que en la primera edició. En termes d’establiments participants, en aquesta edició cal destacar l’increment del 36% de nous establiments que s’afegeixen a la iniciativa.

La campanya Aparadors Creuats busca cridar l’atenció de la ciutadania amb una experiència innovadora que permet descobrir altres productes i serveis de la xarxa comercial local exposats en els seus establiments habituals. Els comerços adherits a la iniciativa “Aparadors Creuats” estan identificats amb el logotip.

El «creuament» d’aparadors s’ha fet a partir de l’aparellament aleatori d’establiments per aconseguir impactar en les persones consumidores, al creuar productes que no tenen res a veure, amb la finalitat de cridar l’atenció. La campanya pretén així donar a conèixer comerços i establiments diferents que no tan sols ofereixin productes ben diferenciats, sinó que també pertanyin a diferents eixos comercials. El llistat complet dels creuaments es pot consultar a través del codi QR de la campanya i als díptics distribuïts entre els establiments.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 18:02