En marxa la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 12:45

L’actuació s’adreça a motivar a les persones a comprar en els establiments calderins i aconseguir amb cada compra una butlleta per participar en un sorteig que escollirà 3 infants per fer l’encesa de l'enllumenat de Nadal

Núria Carné, Regidora de Comerç i Consum

L’actuació, que té com objectiu dinamitzar el comerç local de proximitat, promoure les vendes al municipi, s’adreça a totes les persones que comprin en establiments comercials i de serveis de Caldes de Montbui i té com a finalitat escollir 3 infants d’entre 6 i 12 anys – ambdós inclosos - perquè participin en l’acte públic d’encesa de l'enllumenat de Nadal i la megafonia previst pel 27 de novembre. L’Ajuntament ja està donant en els establiments comercials o de serveis les butlletes i el sorteig es farà el dia 25. Els comerciants que hagin regalat les butlletes premiades, també podran assistir i participar de l’acte de l’encesa de l’enllumenat de Nadal.

Podran col·laborar en l’encesa dels llums de Nadal, els infants entre 6 i 12 anys, amb autorització del pare, mare o tutor/a legal, que tinguin una de les butlletes premiades en el sorteig que s’efectuarà i es retransmetrà per les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes. Els guanyadors s’hauran de posar en contacte amb la Piqueta com explica la mateixa butlleta. A més de 3 números guanyadors, es trauran 6 números més suplents.

Les persones consumidores que no tinguin infants entre 6 i 12 anys, poden lliurar les butlletes als seus néts, nétes, nebots, nebodes i amistats, per fer-los partícips de l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal. En qualsevol cas, només podrà participar un infant per butlleta guanyadora.

El muntatge i l’encesa dels llums de Nadal, que va a càrrec de l’Ajuntament, se suma a les actuacions de promoció del comerç local, en el marc de la Taula de comerç i de Shop in Caldes.

La campanya Llums, Nadal i Shop in Caldes. Participació i sorteig

Des d’avui i fins el 24 de novembre, els establiments locals repartiran butlletes numerades de participació en l’encesa, entre les persones compradores. Les butlletes aniran numerades de l’1 al 20.000 i es repartiran 100 butlletes per a cadascun dels establiments locals de proximitat.

El dimecres 25 de novembre a les 10:00h s’efectuarà un sorteig, que s’emetrà en directe per les xarxes socials de l'Ajuntament i es replicarà a les de Shop in Caldes, i per seleccionar un total 9 números: 3 primers premis, i 6 reserves.

Les butlletes premiades (les tres primeres i les reserves) hauran de contactar amb la regidoria de Comerç i Consum, a través de La Piqueta, enviant un correu electrònic a ShopinCaldes@caldesdemontbui.cat o trucant al telèfon 938 627 025, els dies 26 i 27 de novembre fins les 12h del migdia.

L’encesa de l’enllumenat i de la megafonia es farà el divendres 27 de novembre a la Plaça del Lleó a les 19h, tot plegat però queda sotmès a les mesures antiCovid vigents

L’acte públic de l’encesa de l'enllumenat de Nadal està previst pel divendres 27 de novembre a les 19h a la plaça de la Font del Lleó. Aquesta activitat, que resta sotmesa a les mesures anticovid vigents, tindrà com a protagonistes els infants que hagin guanyat el sorteig i els establiments que hagin repartit les butlletes premiades.

L’enllumenat nadalenc d’enguany s’amplia i lluirà de forma generalitzada a la Plaça Font del Lleó, al Carrer Forn, a la Plaça Esglèsia, al Carrer Asensi Vega, al Carrer Major (des de Plaça de l’ Angel fins Carrer Bigues), a l’Av. Pi i Margall (des de Carrer Major fins entrada zona el Tint), al Carrer Montserrat (des de Av. Pi i Margall fins Carrer Avel·lí Xalabarder), a l’Av. De Josep Fontcuberta (entre rotonda Avel·lí Xalabarder i cruïlla Joaquim Jorba), al Carrer Lleida (entre Carrer Avel·lí Xalabarder i Av. Fontcuberta), a l’Av. Fontcuberta (des de Pl. Lluís Companys fins la plaça de l’Oli) i a l’ Av. Fontcuberta (entre rotonda Avel·lí Xalabarder i cruïlla Joaquim Jorba fins que acabi la zona comercial).

Com a novetats també hi haurà enllumenat nadalenc a l’entrada del municipi per la C-59 a la rotonda fins Pl. Lluís Companys, a l’entrada pel Passeig del Remei fins l’Av. Puigdomí, a la Plaça Ú d’ octubre, a la cruïlla del Carrer Sant Pau amb el carrer Santa Teresa i als accessos als diferents barris interurbans: Saulons, Font dels Enamorats, El Farell, Can Valls-Torre Negrell, Lledoners-Can Regassol, Can Maspons.

Pel que fa a la megafonia nadalenca, la sonorització enguany es manté a l’Av. Pi i Maragall, el carrer Montserrat i al Casc Antic i es treu de l’Avinguda Fontcuberta on havia generat moltes queixes l’any passat i a canvi s’hi ha augmentat la presència d’enllumenat nadalenc.

 

 

Darrera actualització: 23.11.2020 | 08:44