Els joves presenten 19 propostes al 5è Nervi Jove

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 09:00

Les 19 accions candidates al finançament del pressupost jove participatiu Nervi Jove es poden votar a través d’Instagram (@eltoc) fins el 28 de febrer o a l’Assemblea Jove del 2 de març

El Nervi Jove 2018 ha posat sobre la taula 19 propostes que es portaran a l’Assemblea del 2 de març, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En la sessió, que es podrà seguir presencialment o a través de la webcam de la Sala, s’elegiran les accions que es finançaran amb el pressupost participatiu jove 2018.

A la crida s’han afegit 19 propostes d’activitats valorades en 10.150€ (7.750€ de propostes de joves menors de 18 i 2.600€ de propostes de joves a partir de 18 anys) que es disputen 8.000€. Una novetat d’aquest any és que l’adjudicació del pressupost participatiu distingirà entre les propostes de joves menors de 18 anys (per a les quals s’ofereixen 6.000€) i les propostes de joves a partir de 18 anys (per a les quals s’ofereixen 2.000€). Veieu les propostes i el cost al document adjunt.

Per promoure cada activitat, els joves han creat vídeos que es publiquen a Instagram (@eltoc) i que es poden votar fent “M’agrada” fins al 28 de febrer a les 23.59 h. A les votacions virtuals s’afegiran les votacions de l’Assemblea Oberta del 2 de març (en grup i individuals). El pressupost participatiu Nervi Jove es repartirà entre les accions més votades. https://www.instagram.com/eltoc/

Campanya per vots

Aquest any, els joves candidats al Nervi Jove han elaborat uns cartells de les seves activitats que distribuiran principalment entre els centres escolars i l’Espai Jove El Toc, per donar a conèixer les seves propostes i aconseguir més vots.

Campanya per vots

Aquest any, els joves candidats al Nervi Jove han elaborat uns cartells de les seves activitats que distribuiran entre els centres escolars i l’Espai Jove El Toc, per donar a conèixer les seves propostes i aconseguir més vots.

El Nervi Jove creix i canvia

Aquesta és la cinquena edició del Nervi Jove, el programa anual a través del qual els joves proposen, prioritzen i executen activitats que són del seu interès amb el pressupost que aporta l’Ajuntament de Caldes de Montbui. La crida demana el disseny d’activitats realitzades per joves, puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, valorables tècnicament, viables econòmicament, possibles i realistes.

Enguany, el Nervi Jove fa una aposta de creixement i obre les opcions de participació als joves també a partir de 16 anys i afegeix un incentiu econòmic extra per a propostes dels joves majors de 18 anys.  També creix econòmicament i l’Ajuntament aporta 8.000€ per a la realització d’activitats (davant dels 6.000€ anuals que s’aportaven fins ara).

El Nervi Jove de l’any 2017 va suposar l’organització d’activitats d’èxit que han contribuït a l’ampliació i millora de l’espai de lleure reservat als joves, com ara sortides, tallers de fotografia, teatre, ungles permanents, grafit al carrer o manga i tornejos de futbol i futsal. Ens aquestes activitats van participar més de 430 persones.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 10:20