Els consellers d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, i d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visiten Caldes per conèixer La CEL

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 14:00

Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, i Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, visiten Caldes per conèixer de primera mà el projecte de La CEL de Caldes i l’Oficina d’Acció Climàtica

La Comunitat Energètica Local de Caldes, La CEL, ha cridat l’atenció del govern de la Generalitat que el situen com a exemple d’accions concretes per avançar en la transició energètica. Aquest dijous, la conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, han visita Caldes de Montbui per conèixer de primera mà el projecte de La CEL de Caldes i la feina que es duu a terme des de l’Oficina d’Acció Climàtica. Posteriorment, el conseller Torrent ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

Els consellers han estat rebuts per l’alcalde, Isidre Pineda, i altres membres del govern municipal. Durant la visita, els titulars de les dues conselleries han destacat la importància d’iniciatives com La CEL per lluitar contra la pobresa energètica i apropar l’energia fotovoltaica a la ciutadania.

Teresa Jordà i Roger Torrent han escollit Caldes de Montbui també per presentar SolarCoop, una nova línia de suport a la creació de comunitats energètiques en el marc de l'economia social i cooperativa impulsada des de la Generalitat.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 17:28