Els concerts de Blaumut i Suu són els protagonistes del cartell “Bombolles d’estiu”, la programació cultural del juliol a Caldes

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 13:30

Caldes s’omple d’activitats culturals durant el juliol en el marc de la programació “Bombolles d’estiu” amb els concerts de Blaumut i Suu, cinema i activitats culturals per a tota la família

Caldes estrena aquest juliol la programació “Bombolles d’estiu” amb l’objectiu de reactivar l’activitat cultural del municipi després de la pandèmia de la Covid-19. La plaça Onze de Setembre i el parc de Can Rius seran els escenaris de concerts, cinema a la fresca, teatre, circ i activitats familiars durant tot el mes de juliol.

“Bombolles d’estiu” és una reivindicació a la vitalitat cultural del municipi i és una aposta per crear una programació estable de gran format a l’estiu. De fet, aquest cartell és la primera gran programació cultural de gran format post pandèmia i fora del calendari festiu tradicional.

Les activitats s’han organitzat amb l’objectiu d’arribar a nous públics i tenint en compte les limitacions vigents de control de la pandèmia, que obliga a controlar els aforaments. Per això, en totes les activitats, serà necessari obtenir una invitació o comprar una entrada a través del web caldescultura.cat.

La programació “Bombolles d’estiu” s’ha presentat aquest divendres 18 de juny per part de la regidora de Cultura i Joventut, Laia Cuscó.

La majoria de les activitats programades dins del “Bombolles d’estiu” es duran a terme els dijous a la plaça Onze de Setembre (situada darrera de l’Ajuntament). Per accedir a les activitats, a partir del divendres 18 de juny es podran obtenir invitacions gratuïtes a través de la web caldescultura.cat.

Dijous a la tarda, espectacles familiars

A les 19 h s’han programat els espectacles familiars, amb la voluntat d’oferir diversos tipus d’activitats per arribar a un públic més ampli.

L’1 de juliol Txema Muñóz presentarà l’espectacle d’humor gestual i màgia “The Postcard” l’únic carter que ha repartit cartes pels cinc continents. El 8 de juliol és el torn del circ amb l’espectacle “Libèl·lula” de la companyia Toti Toronell. Autòmats, titelles i humor es fusionen en aquest circ de les meravelles. El dijous 15 de juliol la companyia La Tal presentarà “Carrilló” un espectacle de mim amb un gran rellotge com a escenari. El 22, un espectacle de dansa tanca la programació d’espectacles per a tots els públics. Es tracta de “Marina i el somni de volar” de la companyia Nsdansa que combina teatre de text, danses del món i titelles per explicar la història d’una noia en plena revolució industrial.

Dijous a la nit, cinema a la fresca

A les 22 h serà el torn del cinema a la fresca. En el mateix espai es projectarà una pel·lícula. S’ha optat per programar pel·lícules estrenades recentment i que estiguin doblades o subtitulades en català.

La primera serà l’1 de juliol, pocs dies després de la celebració del Dia de l’Orgull Gay. Per això, s’ha escollit la pel·lícula “Pride”, una comèdia britànica de 2014 dirigida per Matthew Warchus i basada en fets reals. Explica com el 1984 un grup d'activistes homosexuals decideixen recol·lectar diners per donar suport als miners en vaga.

El 8 de juliol es projectarà la pel·lícula “Jurassic World. El regne caigut”, dirigida per Juan Antonio Bayona i protagonitzada per Chris Pratt. Estrenada el 2018, es tracta de la cinquena entrega de la saga “Jurassic Park” i és la continuació de “Jurassic World”.

El dijous 15 de juliol es podrà veure “La innocència”, pel·lícula de producció catalana dirigida per Lucía Alemany estrenada a principis del 2020. Protagonitzada per Carmen Arrufat, Laia Marull i Sergi López, explica l'estiu d'una adolescent que es queda embarassada en una petita vila a prop de Castelló.

Finalment, el 22 de juliol es projectarà “Ardara”, un drama amb certs elements de documental que reconstrueix el viatge de tres joves a un poble irlandès del que mai van tornar. Una pel·lícula dirigida pel calderí Raimon Fransoy i Xavier Puig, i protagonitzada per Bruna Cusí, Macià Florit Campins i María García Vera.

Divendres a la nit, concerts al Parc de Can Rius

Blaumut el 16 de juliol i Suu el 23 de juliol són els dos grans concerts previstos en la programació cultural “Bombolles d’estiu”. Les actuacions es faran a les 22 h al parc de Can Rius, l’escenari musical de la programació. Les 300 entrades disponibles per a cada concert costen 10€ i es poden adquirir a partir del divendres 18 de juny a través de la web caldescultura.cat.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 12:30