Els alumnes de l’escola El Calderí venen al mercat setmanal els productes fets des de la cooperativa escolar que han creat

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 12:00

Els estudiants de l’escola El Calderí que participen al programa de foment de la Cultura Emprenedora han venut els productes que ells mateixos han fabricat en una parada al mercat setmanal

Els alumnes de 5è de primària de l’escola El Calderi, que són els primers del municipi que participen en el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) han fet un pas més en aquest projecte. Durant dues setmanes consecutives han instal·lat una parada al mercat setmanal per vendre els producte que ells mateixos han produït a través de la cooperativa que han creat.

En les dues jornades, els estudiants han exhaurit tots els productes que tenien a la venda. La cooperativa escolar que han creat ha permès als alumnes elaborar cordills per subjectar mascaretes, espelmes o testos amb plantes, entres d'altres productes. Tots ells fets amb materials reciclats. Per al procés de creació i gestió de la cooperativa, l’escola i l’Ajuntament han treballat de manera coordinada i conjunta per facilitar el desplegament de les diferents fases del programa durant tot el curs.

L’objectiu del programa CuEmE és donar les eines i la formació bàsica per conèixer la realitat del món empresarial i econòmic, i a la vegada fomentar l’emprenedoria. I, per fer-ho, preveu l’aplicació pràctica dels coneixements a partir de la creació i la gestió d’una cooperativa escolar. El programa CuEmE és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona des de fa 10 anys.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 17:35