El transport públic urbà s’adapta a la situació actual i aplica una reducció d’horaris a partir del 7 d’abril

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 12:28

A partir del 7 d’abril i a causa de la Covid-19, el servei de transport públic urbà ofereix un servei especial i en redueix les freqüències. Es cancel·len els serveis a primera i última hora i alguna expedició al migdia. Consulteu els nous horaris

L’Ajuntament de Caldes de Montbui a causa de la disminució de la demanda produïda els darrers dies, ha adaptat els horaris del servei de transport urbà.

Les principals modificacions són l’eliminació de serveis a primera i a última hora i alguna expedició al migdia. Tampoc funciona, des del 13 de març, el bus urbà que prestava servei als instituts.

L’oferta de transport té en compte el límit d’un terç de la capacitat dels vehicles, establert en la Resolució de la Generalitat SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

L’Ajuntament també recorda que fins el dia 9 d’abril els busos urbans aplicaran una suspensió temporal del pagament del servei. D’aquesta manera, mentre duri la limitació de la mobilitat a només les persones que realitzen serveis essencials, aquestes no hauran de pagar el transport públic.

Consulteu els nous horaris del servei especial a causa de la Covid-19 en el document adjunt.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@amtu_cat

#transportpublic

Darrera actualització: 06.04.2020 | 13:39