El Toc acull una jornada de formació de tècnics de joventut per abordar l’enfocament intercultural en les polítiques per a joves

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 11:00

Una vintena de dinamitzadors de joventut de la comarca es reuneixen durant el novembre per treballar com incorporar la perspectiva intercultural en l’àmbit juvenil

“Formació i assessorament en enfocament intercultural” és el títol de l’acció formativa que des d’aquest dimarts 3 de novembre, i durant tot el mes, reuneix a Caldes de Montbui a 17 tècnics i dinamitzadors de joventut del Vallès Oriental. Les jornades de treball i formació es desenvolupen al Toc i, a grans trets, tenen com a objectiu abordar la incorporació de la perspectiva intercultural en la planificació de les polítiques locals de joventut i en la intervenció directe amb els joves.

En la primera sessió, han participat la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Núria Ramón, que ha presentat la formació i la regidora de Joventut, Laia Cuscó, que ha donat la benvinguda als participants. També han intervingut la tècnica d’interculturalitat de l’ACJ, Neus Alberich i la tècnica de joventut del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Irene Mur.

Es tracta d’una formació oferta per l'Agència Catalana de la Joventut que duu a terme el Col·lectiu i+. Aquest col·lectiu és una iniciativa liderada per QSL i en la qual hi participen el Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEA), ElParlante, Lola López i Rafa Crespo.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 13:25