El Taller d’Art Municipal intentarà acabar el curs amb normalitat

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 00:00

Degut a la situació de confinament causada per la pandèmia del coronavirus, i davant la impossibilitat d'impartir classes virtuals, el Taller d'Art atura les seves classes i treballa per recuperar-les abans de l'estiu

L’equip del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué ha enviat una carta al seu alumnat i famílies transmeten que tan el professorat com el personal no docent, farà l’esforç que calgui per acabar el curs el millor possible. Per això, s’intentarà poder recuperar les classes dels tallers anuals de pintura i dibuix, gravat i fotografia abans de l’estiu.

Pel que fa als cursos monogràfics i trimestral que s’estaven impartint, també s’intentaran acabar abans de l’estiu.

Els cursos trimestrals programats pel 3r trimestre, i que havien de començar a l’abril, s’intentaran reprogramar per tal que es puguin realitzar també abans de l’estiu.

Informació sobre les quotes

Des de l’Ajuntament sha acordat aturar temporalment el cobrament de les quotes del Taller d’Art, que només contemplaran els serveis prestats amb normalitat. Per tant, quan tot es normalitzi, es passarà el cobrament de les quotes corresponents fins a la meitat del mes de març i de la resta que es pugui prestar el servei més endavant quan es torni a la normalitat.

Per més informació o dubtes, es pot contactar amb la Secretaria del Taller d’Art utilitzant el correu (soleyan@caldesdemontbui.cat) o al telèfon 647 573 207.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 11:51