El Servei d’Empresa publica una llista de proveïdors de materials d’autoprotecció per als establiments que poden obrir

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 18:00

En resposta a una petició de la Taula de Comerç, La Piqueta ha elaborat un llistat d’empreses de l’entorn de Caldes de Montbui proveïdores de material d’autoprotecció (EPIS), per una obertura dels establiments segura

A la reunió de la Taula de Comerç, celebrada el passat dimecres 29 d’abril, i davant la reobertura al públic de comerços i serveis prevista arrel del procés de desescalada aprovat pel Govern estatal, el sector va mostrar preocupació pel proveïment dels materials d’autoprotecció (EPIS) necessaris, tant per a les persones treballadores com per als seus clients.

Davant aquesta inquietud,  l’Ajuntament, a través del Servei d’Empresa, ha fet  una cerca d’empreses locals o de l’entorn de Caldes de Montbui que siguin proveïdores d’aquests productes i materials d’autoprotecció.

Avui, el Servei ha publicat una relació d’empreses que poden subministrar algun d’aquests productes: mascaretes, guants, bates, gel hidroalcohòlics, productes de neteja i desinfectants, mampares de protecció, i altres. El llistat inclou les dades de contacte i el tipus de material que es pot proveir.

Recordeu que per qüestions d’empresa, emprenedoria, ocupació, consum i formació ocupacional, entre altres, podeu contactar amb  La Piqueta, Centre de Desenvolupament Econòmic Local: telèfon 93 862 70 25 - correu electrònic lapiqueta@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 05.05.2020 | 18:05