El Servei de suport a les empreses du a terme el curs “Millorar la gestió per reduir despeses”

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 13:30

10 persones han participat a la proposta formativa “Millorar la gestió per reduir despeses”, d’una durada de 8 hores, adreçades a empreses de recent creació, persones autònomes i persones emprenedores

Els dies 11 i 18 d’abril s’ha realitzat a Caldes Emprèn – Centre d’Iniciatives Empresarials un curs de com millorar la gestió per reduir despeses adreçat a persones emprenedores, persones autònomes i petites empreses de recent creació. L’objectiu d’aquesta formació, que ha tingut una durada total de 8 hores, ha estat aprendre a analitzar els aspectes econòmics i financers essencials de l’empresa per poder dissenyar o refer l’estructura de costos, i millorar la gestió i el potencial de creixement de les microempreses i petites empreses calderines.

Les 10 persones que han participat en aquest curs, han après a analitzar els comptes de resultats, i comprendre l’estructura de costos de l’empresa. Alhora que s’ha analitzat la gestió de les compres i com negociar amb els proveïdors i les entitats financeres.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 13:33