El Servei de recollida de mobles torna a la normalitat amb les freqüències habituals

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 11:51

A partir de l’11 de maig, l’Ajuntament torna a activar amb normalitat el servei de recollida de mobles amb les freqüències habituals. Truqueu a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania T. 93 865 56 56 i allà us indicaran el dia i hores en què es poden deixar al carrer.

El servei de recollida de mobles torna a la normalitat a partir de l’11 de maig. Les persones interessades només heu de trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al telèfon 93 865 56 56 i allà us indicaran el dia i hores en què les podeu deixar al carrer.

Cal deixar els residus davant de casa sempre i quan no dificultin el pas per la vorera, en cas que no sigui possible, caldrà deixar-los al punt més proper possible que compleixi aquestes condicions i informar a l’OAC del punt on els trobaran. No es poden deixar objectes punxants ni altres amb els quals la gent es pugui fer mal i les quantitats de mobles són limitades.

L’Ajuntament també recorda que el dimarts 5 de maig es va reobrir la deixalleria. Consulteu les condicions i indicacions.

Darrera actualització: 06.05.2020 | 11:52