El restaurant Robert de Nola rep el distintiu "Mestre en gai menjar"

Dilluns, 7 de desembre de 2009 a les 10:24
El restaurant calderí ha rebut el distintiu "Mestre en gai menjar" que atorga la Confraria Gastronòmica Costa Daurada per l'originalitat i recuperació històrica que ofereix. L'acte celebrat el passat divendres va comptar amb la presència de Josep Gaspar, regidor de Cultura i Patrimoni, el propietari del restaurant, Josep Riu i el cuiner, Albert Planellas
La Confraria Gastronòmica Costa Daurada realitza anualment 11 sortides gastronòmiques a diferents restaurants. Habitualment acompanyen els àpats amb alguna activitat culinària: en el cas de la visita al Restaurant Robert de Nola es va explicar la producció d'ous de cargol per part del productor calderí Joan Trobalón. Els ous de cargol van formar part del menú que va oferir el Restaurant.

Aquest acte va tenir lloc restaurant EVO (projecte gastronòmic de Santi Santamaria que compta amb una estrella "Michelin") i també va premiar al Restaurant Lumine amb la distinció de restaurant de l'any.
Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:29