El Recapte per al Rebost Solidari recull 5.500 Kg d'aliments i productes

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 00:00

La recaptació per al Rebost Solidari de Caldes feta aquest cap de setmana a grans superfícies del municipi ha recollit 5.500 Kg d’aliments i productes d’higiene i neteja

 

La recollida dels 5.500 Kg. s’ha fet entre divendres 1 de juliol a la tarda i dissabte 2 de juliol al matí, a les grans superfícies i als establiments calderins adherits a la campanya del recapte d’estiu.

Un cop més, hi han col·laborat els supermercats Ametller Origen, Caprabo, Bon Àrea, Coaliment, Condis, Dia, i Mercadona, així com alguns comerços del municipi com Carme, Tes Cafès i Xocolates, Carnisseria Riu i El Celler.

Els aliments recollits i que es demanaven des del Rebost són principalment oli, conserva de peix, tomàquet fregit, llet, arròs, pasta, llegum cuita, sucre i farina. Pel que fa als productes de neteja i higiene recollits són principalment sabó de rentar roba i gel de bany.

Les entitats col·laboradores, Ajuntament de Caldes de Montbui, Creu Roja, Càritas, les Esglésies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence, i el Rotary Club, agraeixen els aliments i productes que la gent ha entregat i que serviran per ajudar a les famílies calderines més necessitades.

Darrera actualització: 04.07.2022 | 13:15

Imatges