El projecte d’habitatge jove, entre els 50 candidats a rebre la distinció “Bones Pràctiques en Participació Ciutadana 2021”

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 13:00

El projecte d’habitatge jove de Caldes entre els 50 escollits per l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa que opten a la distinció “Bones Pràctiques en Participació Ciutadana”

El procés participatiu del primer projecte de construcció d’habitatge jove a Caldes de Montbui ha estat seleccionat per l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa com un bon exemple de participació ciutadana. Per això, el projecte és un dels 50 que opten a rebre la distinció “Bones Pràctiques en Participació Ciutadana”. Un premi que reconeix, anualment, les millors polítiques públiques que implementen els governs locals.

El projecte d’habitatge jove de Caldes ha estat seleccionat perquè el procés participatiu ha permès definir, de forma col·lectiva, el disseny final de l’edifici. Segons queda recollit a la candidatura oficial, el debat i reflexió entre els diferents col·lectius implicats ha permès aportar diverses millores a l’avantprojecte inicial.

Ara, un cop seleccionat el projecte, els membres d’aquest organisme tenen la oportunitat de votar els tres millors projectes de participació ciutadana dels 50 que han estat escollits. El projecte de Caldes competeix, per exemple, amb iniciatives de Lisboa, Istanbul, Buenos Aires o Montreal, entre d’altres. La cinquantena de projectes que han estat seleccionats es poden consultar aquí.

El termini per votar i comentar les propostes s’acaba el 31 de maig. A partir d’aquesta data, el jurat d’aquests premis avaluarà individualment les 10 propostes més votades i la que obtingui millor puntuació global serà la que rebrà la distinció. El resultat final es donarà a conèixer entre l’agost i el setembre d’aquest 2021.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 12:29