El professorat de l’Escola Municipal de Música presenta el conte La Festa del Gall a les escoles

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 10:51

El professorat de l’EMM Joan Valls visitarà l’alumnat de P5 dels centres educatius de Caldes per mostrar, a través del conte La Festa del Gall, el ventall d’instruments que es poden estudiar

L’Escola Municipal de Música Joan Valls va tornant mica a mica a recuperar activitats que van quedar aturades a causa de la pandèmia sanitària. Durant el mes de maig es preveu que el professorat de l’escol de música faci una visita a les centres educatius de Caldes a presentar, a través del conte La Festa del Gall, tot el ventall d’instruments que es poden estudiar a l’EMM Joan Valls.

L’activitat seguirà totes les mesures sanitàries establertes per la contenció de la COVID-19, es respectaran el grups bombolla, els aforaments i es procuraran fer a l’aire lliure. Es destinaran tres matins a visitar als nens i nenes de P5 de les escoles de Caldes per fer-los gaudir i sentir diferents instruments en directe, tocats per professionals a través del món màgic del contes.

Es preveu que dimecres 5 de maig, es faci la visita a l’Escola Pia, el divendres 7 de maig a l’Escola El Calderí i a l’Escola El Farell i finalment el dimecres 12 de maig a l’Escola Montbui.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

emmjoanvalls

@emmjoanvalls

Darrera actualització: 28.04.2021 | 10:52