El Ple previst per avui a les 19 h, serà telemàtic

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 12:06

Per causes sobrevingudes, el Ple d’aquest tarda es celebrarà de forma telemàtica. Seguiu seguir la sessió en línia al canal de Youtube i a Ràdio Caldes. Podeu formular preguntes des de l’inici del ple fins a l’aprovació del darrer punt enviant-les a comunicacio@caldesdemontbui.cat.

La participació ciutadana en la sessió d’avui es pot fer adreçant les vostres intervencions als càrrecs electes a través de comunicacio@caldesdemontbui.cat, des de l’inici del ple fins a l’aprovació del darrer punt

El Reglament Orgànic Municpal regula, en l’article 108è, que totes les persones físiques o jurídiques tenen dret a intervenir en les sessions públiques del Ple. Les intervencions es faran respectant les normes de cortesia i, en cap cas, s’admetran paraules ofensives o injurioses contra l’Ajuntament o qualsevol dels seus membres, altres Administracions Públiques o Institucions Públiques o qualsevol altre persona o entitat.

L’Ajuntament us recorda que podeu seguir el Ple en línia a www.caldesdemontbui.cat/ a Ràdio Caldes: www.radiocaldes.cat -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Consulteu l’ordre del dia en el document adjunt i accediu a la Sala de Plens Virtual.


 

Perfils, etiquetes i/o enllaços d’interès:

@RadioCaldes

Darrera actualització: 24.09.2020 | 12:08