El Ple ordinari serà el dijous 27 d'abril

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 13:25

El Ple se celebrarà el dijous 27 d'abril, a les 19 h, presencialment a la Casa Consistorial. Podeu enviar preguntes mitjançant un formulari a través del web de l’Ajuntament

Podeu seguir-lo en línia a Ràdio Caldes -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament

L’Ajuntament ha habilitat un formulari de preguntes que la ciutadania podrà enviar a membres de la corporació durant la celebració de les sessions del Ple de l’Ajuntament. Aquest formulari complementa altres vies de participació que són: via registre telemàtic a través del tràmit de sol·licitud general o presencialment (assistint a la celebració del Ple).

La ciutadania podrà preguntar des de l’inici de la sessió plenària fins la fi del punt de Precs, preguntes i interpel·lacions. L’ús d’aquest formulari està supeditat a les següents condicions:

  • Es poden enviar preguntes de temes relacionats o no amb els punts que es tracten a la sessió plenària
  • Les preguntes han de ser enviades en el període comprès des de l'inici del Ple fins a la fi del punt Precs, preguntes i interpel·lacions. Un cop comencin les preguntes del públic que assisteix a la sessió no es farà la recepció de més preguntes formulades telemàticament.
  • Cal indicar la formació política o càrrec electe a qui s'adreça la consulta
  • És obligatori complimentar tots els camps del formulari
  • L'espai de la consulta no ha d'excedir els 500 caràcters
  • La vostra pregunta pot ser atesa en la sessió plenària en curs o en la següent sessió si es requereix temps per preparar i documentar la resposta.
  • Per preguntes que requereixen adjuntar documentació o altres aspectes als quals no doni resposta aquest formulari, feu servir el tràmit Sol·licitud General.

Podeu accedir al formulari a través d’aquest enllaç

El Reglament Orgànic Municipal regula, en l’article 108è, que totes les persones físiques o jurídiques tenen dret a intervenir en les sessions públiques del Ple. Les intervencions es faran respectant les normes de cortesia i, en cap cas, s’admetran paraules ofensives o injurioses contra l’Ajuntament o qualsevol dels seus membres, altres Administracions Públiques o Institucions Públiques o qualsevol altre persona o entitat.

L’Ajuntament us recorda que podeu seguir el Ple en línia, a Ràdio Caldes: www.radiocaldes.cat -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Consulteu l’ordre del dia en el document adjunt i accediu a la Sala de Plens Virtual.

 

Perfils, etiquetes i/o enllaços d’interès:

@RadioCaldes

 

 

Darrera actualització: 25.04.2023 | 13:27