El petó i adéu arriba a l’Escola Bressol Peixets

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament realitza una prova pilot a l'Escola Bressol Peixets on les famílies podran aturar els vehicles durant uns minuts per acompanyar als infants a l'escola

La prova pilot és una mesura de millora de la mobilitat al voltant de les zones escolars que intenta minimitzar els problemes de circulació quan les famílies porten als infants en cotxe.

La idea consisteix en habilitar un espai perquè els cotxes puguin parar, deixar als nens i nenes a l’escola i continuar amb el trajecte.

D’aquesta manera s’afavoreix una mobilitat més segura en els moments d’entrada i sortida en aquestes zones i evita parades irregulars, maniobres perilloses, etc.

Aquesta prova pilot consisteix en reservar una franja d’aparcament davant l’Escola Bressol Peixets. L’adult es trobarà amb places lliures d’aparcament frontals davant de l’escola durant les franges horàries que s’han acordat amb el centre i podrà fer aturades de màxim 5 minuts.

L’objectiu és estendre aquesta mesura a totes les escoles del municipi i habilitar llocs per aturar els vehicles que no haurien de ser superior als 5 minuts a una escola bressol o de 2 minuts a una escola.

 

Darrera actualització: 10.02.2020 | 12:04