El parc de referència de l’Escola Montbui va quedar inaugurat aquest cap de setmana

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 11:00

Marcel Gros va protagonitzar l’acte inaugural del parc de Rosa Sensat, amb el seu espectacle La gran A...ventura, que va tenir lloc el passat divendres a la sortida de l’Escola Montbui

Amb una A gegant passejant per l’escenari i les històries de vida i ficció de Marcel Gros es va inaugurar divendres el nou parc de Rosa Sensat, l’espai de joc construït al costat de l’Escola Montbui.

El pallasso manresà va presentar davant el públic familiar aquesta gran aventura al llarg de la seva autobiografia, de manera esbojarrada i amb la seva particular facilitat per connectar amb l’infant i amb l’adult.

L’acte de divendres 27 de maig va celebrar la incorporació del nou espai familiar al carrer del Doctor Fleming, al costat de l’Escola Montbui. Amb l’obertura d’aquesta zona de lleure i jocs infantils, el centre té per fi el seu propi parc de referència per proximitat geogràfica (com ho és l’Ametller per a l’Escola Pia, el Bugarai per a l’Escola El Calderí i Can Rius per a l’Escola El Farell).

El nou parc rep el nom de Rosa Sensat (1873-1961), mestre que va contribuir a la creació de l’escola pública catalana i un referent en la incorporació de mètodes basats en el respecte a les persones i en el caràcter pedagògic del joc.

Aquesta denominació forma part de les accions per a la feminització dels noms d’espais públics, amb la voluntat d’anar construint un nomenclàtor que visibilitzi la dona. El passat abril, alhora que s’aprovava nomenar Rosa Sensat aquest parc, es va acordar incloure també els noms de Mirador de la Ignasieta (al carrer Raval Canyelles) i plaça de les Bugaderes (al costat del Safareig Termal La Canaleta).

Darrera actualització: 30.05.2022 | 11:08

Imatges