El Parc de Can Rius obre portes, i com la resta de parcs, manté tancades les zones infantils i les de joc

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 15:00

Des d'aquest dimarts es pot circular per tots els parcs del municipi, mantenint les distàncies de seguretat i nrespectant les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries. Les zones infantils i de joc es mantenen tancades

 

Amb els espai infantils i les zones de jocs balizades, el Parc de Can Rius ha obert portes aquest dimarts per permetre l’entrada de la gent en general, i dels infants i adolescents en particular, que des d’aquesta setmana poden sortir al carrer durant una hora al dia, en un radi d’acció inferior a 1000 metres del seu domicili, en companyia només d’una persona adulta, I sense barrejar-se amb d’altres infants i/o adolescents que pugui trobar-se pel camí.

La neteja, desbrossament i adeqüació dels parcs municipals per part de les brigades de jardineria comença aquesta mateixa setmana: dimecres al Parc de l’Estació, i diious al Parc de Can Rius i l’Ametller. Al Parc del Bugarai, els treballs començaran la setmana vinent, quan també es preveu que s’acabi l’adequació de tots els parcs del municipi.

El confinament i les mesures restrictives que ha comportat l’estat d’alarma, ha afavorit el creixement d’herbes, plantes i flors silvestres arreu, però especialment als parcs i zones verdes. És tracta de vegetació salvatges que ha crescut de forma espontània, que en condicions normals no es troben als parcs dels municipis, i que habitualment només es poden trobar al camp. Per això, si hi ha persones que volen veure aquest tipus de flora que ha nascut i crescut als parcs mnicipals durant el confinament, poden fer-ho encara aquests dies.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 10:25