El Nervi Jove proposa una vintena d’activitats i 4 inversions

Divendres, 12 de març de 2021 a les 13:30

L’edició d’enguany del Nervi Jove ha recollit 22 propostes d’activitats i 4 d’inversió, presentades per 39 joves d’entre 12 i 25 anys. Ara, les propostes es posen a votació del 13 i el 17 de març

La 8ena edició del Nervi Jove, el projecte de pressupostos participatius de joventut de Caldes de Montbui va arrencar el passat mes de febrer amb un pressupost total de, 12000€, dividit en dos blocs: 6000€ per destinar a activitats proposades pel jovent, i 6000€ més destinats a inversions i compres per a millorar els espais públics destinats al jovent calderí.

Després de la fase de recollida de propostes, que va finalitzar el 19 de febrer, ara arriba el moment de la votació. Durant aquests dies, el departament de Joventut de l’Ajuntament, juntament amb les persones que han presentat propostes, han estat treballant en la preparació i edició dels vídeos i cartells explicatius de cada proposta per penjar-los a la xarxa i que els joves puguin fer-ne la votació de forma virtual, que començarà a les 10h d’aquest dissabte 13 i finalitzarà el dimecres 17 de març a les 24h.

El procés del Nervi Jove es tancarà amb les votacions finals que, de forma individual i de grup, es faran a l’Assemblea Oberta que es realitzarà en format presencial entre els dies 19 i 26 de març. La participació a l’assemblea, que serà en grups reduïts, requereix fer la inscripció prèvia a través del link http://bit.ly/AssembleaNerviJove2021

Un cop finalitzat el recopmte de vots, els virtuals (likes) i els que les joves podran realitzar a l’assemblea Oberta, vot individual i de consens del grup reduït, es publicaran les propostes i inversions que finalment es duran a terme dins d’aquest programa de pressupostos participatius adreçat al jovent calderí.

El projecte Nervi Jove, pressupostos participatius joves, és una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. És per això que el procés de participació i la gestió de les propostes escollides està tutelat en tot moment per el Departament de Joventut de Caldes de Montbui en compliment de les seves funcions, a fi de garantir el correcte desenvolupament de les mateixes.

Propostes presentades

1- Acampada al Pasqualet

2- Esquiada a la Molina

3- Sortida a una casa de colònies

4- Sortida a un càmping de Tarragona

6- Acampada a l’Espai Jove El Toc

7- Sortida a hípica

8- Sortida amb bici

9- Sortida al Llac de Sant Maurici

10- Sortida al Museu de la Ciència de València

Activitats, tallers I cursos

11- Santa’s Race. Cursa nadalenca vestits de Papa Noel.

12- Cinema a la Fresca.

13- Classes de circ.

14- Taller d’autodefensa

15- Taller de primers auxilis

16- Cicle d'educació sexoafectiva.

17- Classes de llatí per la selectivitat.

Tornejos I competicions

18- Torneig de Fornite al Toc

19- Torneig de Padbol

20- Torneig de ping pong individual

21- Torneig de futbol 3x3

22- Torneig de FIFA I Ping Pong

23- Torneig de pàdel

Inversions

1- Construir un Bike Park

2- Millorar les pistes de futbol I basquet de Can Valls (el terra, canastes i porteries)

3- Millores a l’skatepark

4- Construir un Skatepark de fusta a Can Valls

 

Darrera actualització: 12.03.2021 | 13:35