El Museu Thermalia ofereix visites guiades virtuals a alguns dels espais d’interès de Caldes

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 12:30

Coincidint amb el periode de Setmana Santa, el Museu Thermalia publica a les xarxes socials un seguit de videos explicatius sobre espais termals, culturals, històrics i patrimonials de Caldes

Seguint amb la iniciativa del Museu a casa, Thermalia ha editat un seguit de càpsules de vídeo que corresponen a diferents elements d’interès turístic del municipi, com ara l’aigua termal, els safareigs, la Torre Roja, el Museu Delger, l’Església de Santa Maria, la bruixeria o el Mil·liari de Mani Sergi.

Les imatges van acompanyades d’audios explicatiu de cada element i que han estat enregistrats pel propi personal del museu.

El llançament de les càpsules, a través de les xarxes socials d’Instagram i Twitter del Museu, anirà precedit d’una càpsula de presentació per part de la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà, i es preveu per aquesta setmana, coincidint amb l’inici del període de vacances de Setmana Santa que, en condicions normals, atrauria visitants i turistes tant Caldes com el Museu Thermalia. Un cop es comencin a publicar el vídeos, el Museu preveu convidar a la gent a fer preguntes i suggerir temes per a futures propostes.

Tot i que el llançament inicial és de 7 càpsules, el Museu estudia fer-ne més, si el confinament s’allarga i/o si la gent continua sense poder sortir al carrer i anar al museus a causa de les mesures restrictives a conseqüència de la crisi sanitària pel COVID-19.

L’exposició de termalisme a Facebook

Pel que fa a d’altres de les visites virtuals que promou el Museu Thermàlia com alternativa a les visites presencials que en situació de confinament no es poden fer, el Museu està editant els audios de l’exposició permanent de termalisme per tal de poder-nos publicar i compartir des del Facebook del Museu.


 

Darrera actualització: 07.04.2020 | 13:27