El Museu Thermalia i la Biblioteca obren portes amb horaris especials i cita prèvia

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 10:00

La Biblioteca ha atès 18 persones i ha gestionat una seixantena de préstecs, i el Museu Thermalia ha rebut una trentena de visites en el primer cap de setmana de portes obertes. Ambdós equipaments funcionen amb cita prèvia i horaris especials

La Biblioteca Municipal va obrir portes el dimarts 2 de juny, encara en fase 1 i amb horaris especials, per permetre el retorn de documents a través de la bústia i el préstec amb cita prèvia. En aquesta primera setmana d’obertura han atès 18 persones i han gestionat uns seixanta préstecs. Tot dintre dels horaris especials establerts per l’equipament i que són: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 h a 19.30 h i els dimecres de 10 h a 13.30 h. La recuperació progressiva del servei va acompanyada de recomanacions i obligacions concretes de cara a la ciutadania com ara la limitació de les activitats que es poden dur a terme, el compliment de mesures de distanciament social i mesures d’higiene com el rentat de mans amb aigua i sabó o els gels desinfectants.

El Museu Thermalia, per la seva banda, va obrir portes el divendres 5 de juny, també amb horaris especials i amb l’aforament limitat a un terç als espais oberts al públic i que són la recepció, l’exposició temporal i les exposicions permanents. Concretament, els horaris del Museu Thermalia són: divendres i dissabte de 18h a 20h i diumenge de 12h a 14h. Abans d’entrar, les persones visitants s’han de netejar les mans amb el gel hidroalcohòlic disposat a l’entrada. És obligatori l’ús de mascaretes durant tot el recorregut pel museu, que està senyalitzat, i caldrà seguir-lo des de l’entrada fins a la sortida. No es permet l’entrada de grups (excepte petits grups del tipus unitat familiar) i no s’ofereixen activitats ni visites guiades. El Museu Delger i les Termes Romanes en aquesta fase romanen tancats. Tota aquesta informació i més es pot trobar a la pàgina web http://www.thermalia.cat/ i a les xarxes socials.

Carme Germà, regidora de Patrimoni i Història Local

 

 

 

Darrera actualització: 10.06.2020 | 13:17

Imatges